Constantin-Boscodeala-1751-300x336

Victorie a edilului buzoian, Constantin Boșcodeală, în lupta cu Agenția Națională de Integritate. Primarul a câștigat definitiv procesul în care a contestat decizia ANI de incompatibilitate.
Instanţa supremă a respins ca nefondat recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei din 3 decembrie 2013 a Curţii de Apel Ploieşti, care i-a dat dreptate lui Constantin Boşcodeală şi a dispus anularea raportului prin care ANI a stabilit că primarul municipiului Buzău a fost în incompatibilitate.

În iulie 2013, primarul Buzăului a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Inspectorii ANI au considerat că în perioada mai 2010 – martie 2013, edilul buzoian a deţinut simultan funcţia de primar şi pe cea de reprezentant al municipalităţii în Adunarea Generală a Acţionarilor SC Aquafor SA Buzău.
Raportul ANI a fost contestat de Constantin Boşcodeală, iar în decembrie 2013, Curtea de Apel Ploieşti i-a dat câştig de cauză edilului. ANI a contestat decizia, verdictul final fiind dat acum de instanța supremă, decizia fiind definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here