Un nou primar buzoian a apărut pe lista neagră a Agenției Naționale de Integritate, care anunță că a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Andrei Sergiu Fătu, primarul comunei Chiojdu.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul ANI, în perioada exercitării mandatului de primar, Andrei Sergiu Fătu a semnat mai multe documente emise de Primăria comunei Chiojdu în beneficiul S.C. CONIFER PRODCOM S.R.L. , societate comercială la care a deținut calitatea de asociat și funcția de administrator.

De asemenea, Daniela Zamfir, consilier local din Vintilă Vodă, a fost găsită în conflict de interese administrativ, pentru că, în perioada exercitării mandatului, a participat la deliberarea și adoptarea hotărârii Consiliului Local al comunei Vintilă Vodă prin care s-a aprobat închirierea prin licitaţie publică cu strigare a păşunii comunale aflată în proprietatea comunei. La data de 13 mai 2013, ulterior adoptării acestei hotărâri, Daniela Zamfir a încheiat cu Primăria comunei Vintilă Vodă un contract de închiriere având ca obiect închirerea unei suprafeţe de 7,65 ha păşune comunală aflată în proprietatea comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here