Primarul Constantin Toma a fost aproape nelipsit la evenimentul Toamna Buzoiana, desfăşurat pe Platoul Dacia. Însoţit de Marcel Ciolacu şi Radu Sebastian, primarul Toma, îmbrăcat cu un obiect vestimentar purtat de ciobani, a vizitat standurile cu animale, a admirat dovlecii plăcintari şi a gustat din vacusca oferită de producătorii locali.

toma-2

Nici duminică, când vremea a fost destul de aspră, primarul Toma nu a lipsit dintre puţinii buzoieni veniţi pe Platoul Dacia.

toma3

„Astăzi mi-a revenit plăcuta misiune de a deschide oficial Târgul „Toamna buzoiană”, ce are loc pe platoul din Piaţa Dacia. Două zile în care buzoienii se pot bucura de o diversitate de produse locale tradiţionale, dar şi de muzică pe măsură. O reluare a unei tradiţii ce a fost neglijată sau tratată cu superficialitate prea mulţi ani.
……
Am fost încântat să văd sute şi sute de buzoieni umplând Piaţa Dacia şi bucurându-se de târg şi de cele oferite de producători pe tarabe.

Chiar dacă unii îndrugă verzi şi uscate, nu sunt un om care să nu ştie că, în viaţă, trebuie să ne şi bucurăm. Dar când e vorba de treabă, atunci trebuie să o facem bine, serios, cu spirit de răspundere. E un timp pentru toate, un timp pentru veselie, un timp pentru seriozitate, un timp pentru relaxare, dar şi un timp pentru muncă. Important e să nu se confunde aceste planuri între ele”, a postat primarul Toma pe pagina sa de socializare.

toma6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here