pompieri47.000 de politişti, jandarmi şi angajaţi ISU îşi vor pierde locurile de muncă de la 1 aprilie. Şi nu este deloc o păcăleală. Lista cu disponibilizaţi este deja în lucru la structurile de conducere ale fiecărei instituţii, cel puţin aşa susţin surse din Ministerul Administraţiei şi Internelor.
 
Întrei trei şi patru mii de lucrători ISU, două mii de jandarmi şi cam la fel de mulţi poliţişti sunt vizaţi de politica MAI de restructurare la nivel naţional. La nivelul judeţului Buzău, îşi pot pierde pâinea aproximativ 200 de angajaţi ai Ministerului de Interne.

Vor fi vizaţi, în primul rând, cei care îndeplinesc criteriile eliminatorii. Adică cei care se apropie de vârsta pensionării, dar şi cei care, deşi au iaşit la pensie, au ales să rămână ca angajaţi la MAI şi cumulează astfel pensia cu salariul.

Se va ţine cont de conduită, de pregătirea profesională şi de îndeplinirea sarcinilor de serviciu.  La capitolul conduită şi aptitudini, punctaj negativ vor lua cei sancţionaţi administrativ, amendaţi penal sau condamnaţi cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here