Tarifele percepute pentru efectuarea serviciului public de salubrizarea ar putea fi modificate. Primăria Buzău a inițiat un proiect de hotărâre pentru ședința din luna martie ce vizează modificarea tarifelor pentru serviciul public de salubrizare din municipiu. Proiectul este supus dezbaterii publice, iar persoanele fizice şi juridice interesate pot consulta proiectul de hotărâre pe site-ul autorităţii publice locale precum și la avizierul primăriei. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre sus menţionat pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, Ghișeul Unic, până cel târziu 26 februarie 2018.

În expunerea de motive se menționează faptul că solicitarea de modificare a tarifelor pentru serviciul public de salubrizare vine ca urmare a actualizării cheltuielilor cu majorarea salariului minim, a creșterii prețurilor la combustibili și a creșterii valorii taxelor și licențelor auto, precum și includerii în tarife parțiale a cheltuielilor aferente stației de sortare și a celor de amortizare a pubelelor maro.
Conform proiectului de hotărâre, modificările propuse se referă doar la activitățile de colectare a deșeurilor menajere provenite de la persoanele fizice, de colectare a deșeurilor menajere și industriale de la agenții economici, de colectare, transport și depozitare deșeuri necontrolate și stradale, de măturat mecanizat și activități manuale de salubrizare stradală.

Iată noile tarife:

tabel tarife 1 750x430 tabel tarife 2 750x430 tabel tarife 3 750x430

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here