mascati la club de sahProstituție sub paravanul unui salon de masaj. Este afacerea pusă la punct de un bărbat de 33 de ani din Brașov, ajutat de 4 tineri buzoieni. Aceștia au racolat 9 tinere din județele Buzău și Brașov pe care le-au angajat la salonul de masaj pe care capul grupării îl deținea în municipiul Brașov. Tinerele, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, practicau prostituția, cea mai mare parte din sumele câștigate intrând în conturile patronului.

Afacerea a fost stricată însă de polițiștii buzoieni, care, împreună cu luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Buzău, au efectuat două percheziţii pe raza municipiului Braşov, atât la locuinţa suspectului, cât şi la salonul de masaj deţinut de acesta.

Cu această ocazie, au fost găsite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 4 medii de stocare a datelor (un laptop, două harduri externe şi un memory stick), bani şi mai multe înscrisuri, iar opt persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de suspectul în vârstă de 33 de ani şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a braşoveanului. În aceeaşi cauză, adolescenta de 16 ani şi una dintre tinere sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, iar tinerii din Gura Teghii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here