raulCandidatul ARD pentru Colegiul 3 Senat a primit decizia definitivă și irevocabilă a magistraților prin care i se face dreptate în procesul intentat Companiei Naționale Poșta Română. Raul Florescu a fost demis în luna iulie când PNL și-a numit la conducerea Direcției de Poștă Buzău un om de-al casei, pe inspectorul Elena Marcu.

Am considerat că este o nedreptate modul în care am fost înlocuit de la conducerea instituției și am acționat în instanță la Tribunalul Buzău Poșta Română. Pe 1 octombrie am obținut câștig de cauză la instanță iar Compania PR a   făcut recurs la Curtea de Apel Ploiești. Magistrații de la Ploiești au  respins recursul iar decizia definitivă și irevocabilă a Tribunalului îmi dă dreptate.Prin urmare această  hotărâre stabilește și cuantumul salariilor pe care trebuie să mi le plătească Compania Poșta Română și în primul rând faptul că trebuie să preiau funcția pe care am deținut-o până în luna iulie”  a declarat în exclusivitate pentru Jurnalul de Buzău Raul Florescu. Măsura repunerii în funcție ține de  Instituția Prefectului care va pune în practică decizia magistraților îndată ce documentele vor ajunge pe masa prefectului.

O situație oarecum asemănătoare s-a petrecut și cu șeful secției de Drumuri Naționale, Leon Velicu care a fost cercetat disciplinar pe baza unor sesizări care s-au dovedit a fi neadevărate, totul pornind de la dorința candidatului Marian Ghiveciu de a-și numi în funcția de șef al secției pe fiul trezorierului PSD Bogdan Ene. În cazul celor doi, magistrații au dovedit încă o dată dacă mai era cazul că justiția există și că se poate face dreptate și se pot îndrepta greșeli comise de cei care țin cu dinții să conducă instituții care să le ofere ulterior un control asupra unor domenii de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here