spitalul-judetean-buzauÎn sfârşit, s-a reuşit ocuparea posturilor de referent în cadrul serviciilor de Aprovizionare şi Achiziţii ale Spitalului Judeţean Buzău. Pentru postul de referent în cadrul Serviciului Aprovizionare 3 candidaţi au reuşit să treacă peste proba scrisă şi s-au calificat la proba interviului, unde au obţinut punctaje între 50,33 şi 62,00, fiind declarat castigător candidatul care a obţinut punctajul cel mai mare.
Totodată, pentru postul de referent în cadrul Serviciului Achiziţii, un singur candidat a reuşit să ajungă până la proba interviului, unde a obţinut 69,00 de puncte, reuşind astfel să obţină postul pentru care s-a înscris.
Aceasta a fost pentru a doua oară când conducerea Spitalului Judeţean a organizat concurs pentru ocuparea acestor funcţii, după ce la prima sesiune rezultatele obţinute de candidaţii înscrişi au fost dezastruoase.
Spitalul Judeţean a mai scos la concurs şi postul de şef al serviciului Aprovizionare, dar care a rămas neocupat. Iniţial, pentru acest post s-au înscris patru candidaţi. Ulterior, unul dintre ei şi-a retras dosarul, în timp ce altul nu s-a mai prezentat la examenul scris. Iar cei doi care au susţinut proba scrisă au obţinut note de toată jena, fiind declaraţi respinşi. Unul dintre ei a obţinut 37 de puncte din 100, iar altul a obţinut 34,33. Prin urmare, postul rămâne în continuare vacant şi, cel mai probabil, conducerea Spitalului Judeţean va fi nevoită să organizeze un nou concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here