În câteva zile se va startul curățeniei de primăvară în municipiul Buzău. În acest sens, autorităţile locale au organizat o întâlnire cu toţi reprezentanţii instituţiilor din oraş, ai societăţilor comerciale şi ai asociaţiilor de proprietari pentru a-i informa că anul acesta toată lumea va contribui la înfrumuseţarea oraşului, conform regulilor de convieţuire stabilite de Consiliul Local.

Aceştia au fost informaţi despre starea actuală a oraşului şi au fost îndemnaţi să găsească soluţiile cele mai bune pentru ca oraşul să arate cât mai bine. Ca și în anii precedenți, în toate cartierele din municipiu se vor efectua măturatul domeniului public, strângerea gunoaielor și întreţinerea spaţiilor verzi.

Însă acțiunea de anul acesta vine și cu noi obligații. Asociaţiile de proprietari trebuie să menţină faţadele blocurilor curate şi să păstreze curăţenia în jurul acestora.

De asemenea, toţi cei care au cabluri pe stâlpii de la Electrica sunt obligaţi să le îndepărteze pe cele nefuncţionale şi să-şi întreţină reţelele. Distrigaz trebuie să vopsescă şi să înlocuiască elementele deteriorate de la staţiile de distribuţie şi de la branşamentele vandalizate.

De la 15 martie, toţi buzoienii, indiferent dacă locuiesc la bloc sau la case, trebuie să-şi cureţe zona rezidenţială pentru ca Sărbătorile Pascale să fie întâmpinate aşa cum se cuvine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here