Patarlagele 1 300x221Veste bună pentru cei peste 50 de mii de locuitori de pe Valea Buzăului: spitalul din Pătârlagele se redeschide după ce a fost închis prin ordin al ministrului sănătăţii în aprilie 2011. După nenumărate demersuri dar şi multe piedici birocratice s-a reuşit scoaterea spitalului Pătârlagele din structura Ministerului Sănătăţii.

A urmat apoi consolidarea, reabilitarea, redimensionarea, modernizarea şi dotarea unităţii medicale. Totul a costat aproape 400.000 de euro, iar investiţia a fost exclusiv private.

S-au facut lucrări ample de consolidare, reabilitare, modernizare a clădirii şi dotare cu mobilier nou şi aparatură medicală modernă. Unitatea medicală a fost reconfigurată astfel încât să funcţioneze ca un Centru multifuncţional, cu ambulatoriu de specialitate, spitalizare de zi şi spitalizare continuă. De aproximativ o lună funcţioneaza ambulatoriul de specialitate, iar pe 9 noiembrie inaugurăm oficial întreaga investiţie, care a costat aproape 400.000 de euro”, precizează Constantin Alexandru, managerul general al Spitalului Sf. Sava.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here