Boscodeala si viceprimarul sebi radu

Demisia lui Sebastian Radu din funcția de viceprimar al Buzăului i-a luat prin surprindere pe consilierii municipali, dar și pe primarul Boșcodeală și pe viceprimarul Fănică Bîrlă.
În timp ce Bîrlă l-a acuzat pe Sebastian Radu, imediat după ce acesta și-a anunțat demisia, că e mai mult în concediu și că vine târziu la serviciu, primarul Boșcodeală a precizat că regretă demisia colegului său.
”Îmi pare rău. Nu am știut că are o problemă, că are păreri diferite, de altfel nu vreau să comentez decizia sa. Demisia e actul dumnealui. Îmi pare rău, sincer, dar în momentele de azi nu mai poți fi sigur pe nimic. Se poate întâmpla orice”, a spus Boșcodeală care a adăugat că principala sa preocupare rămâne pregătirea apărării în dosarul Gloria în care a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, decizie care nu e definitivă.

Criticat de vicele Bîrlă, Sebastian Radu a reacționat, îndemnându-i pe jurnaliști să cerceteze ora la care vine el la serviciu și momentul la care ajunge în Primărie celălalt viceprimar.
”Eu ajung la serviciu în fiecare dimineață, la ora 8.00, cu excepția zilelor când nu sunt în concediu legal, la care am dreptul. Vă rog să verificați dumneavoastră la ce oră ajunge în Primărie viceprimarul Bîrlă, este plătit începând cu ora 8.00, însă vă rog să verificați când vine el la muncă”, a atacat la rându-i Sebastian Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here