Un fost militar de carieră a fost instalat, de ieri, la conducerea SCM Gloria Buzău. Acesta se numeşte Ion Cazan şi a fost numit oficial în funcţia de director interimar în locul lui Vasile Niţă, al cărui mandat, ce a expirat pe 24 februarie, nu a mai fost prelungit.

”Am condus diferite structuri, mai mari sau mai mici, până la nivelul unei unităţi militare. Am fost comandant de batalion, asta fiind funcţia cea mai înaltă pe care am avut-o. Sunt licenţiat în managementul organizaţiei, în informaţii, am un master în managementul securităţii şi al relaţiilor de muncă, curs post-universitar de integrare europeană, curs în informaţii militare şi alte cursuri de specialitate pe care le-am avut în cariera militară. Nu sunt străin de activitatea sportivă, iubesc sportul, îmi place să fac sport, l-am practicat din copilărie, dar nu la nivelul performanţei. În prezent practic jogging şi exerciţii de forţă la sală. Am practicat arte marţiale, sunt parşutist, alpinist, scafandru, specialist în ducerea traiului în condiţii de izolare”, a declarat noul șef de la SCM Gloria.

 

1 COMENTARIU

  1. Ura,ai reusit primare sa-ti aduci un securist pedofil la Gloria. Auzi tu pedofilul asta cica face alergari pe centura si pac primarul asta carele le este la pus sef la cascaval. Primare asa faci si la Compania de Apa? Te cauta camatarii pe la poarta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here