Constantin Boscodeala

Președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, regretă arestarea șefului Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, însă nu are păreri de rău în privința faptului că el a fost cel care l-a adus în formațiunea social democrată pe fostul liberal.
La finalul ședinței de Consiliu Local Municipal, șeful PSD Buzău a spus ferm că nu are nici o părere de rău pentru că l-a cooptat alături de echipa sa pe Cristi Bîgiu, arestat acum preventiv pentru luare de mită. Mai mult, Boșcodeală a declarat că arestarea lui Bîgiu este o pierdere pentru județ întrucât președintele Consiliului Județean Buzău știa problemele tuturor comunităților din județ iar proiectele în interesul buzoienilor începuseră să prindă contur.

“Este o problemă pentru că domnul Bîgiu ştia la momentul de faţă toate problemele judeţului. În campania electorală, o lună şi jumătate a luat la cunoştinţă real de toate problemele fiecărei comunităţi din judeţul Buzău, iar proiectele începuseră să se desfăşoare foarte bine în sensul în care cele de apă, canal, drumuri, începuseră să prindă faţă, iar condiţiile de viaţă ale cetăţenilor judeţului Buzău să crească. Într-adevăr este o mare problemă pentru că a fost arestat, sper ca în continuare vicepreşedintele Consiliului Județean să ducă mai departe aceste proiecte. Nu îmi pare rău că l-am adus în PSD, ci îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat”, a declarat joi preşedintele PSD Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here