Stadionul de atletism, situat la ieşirea din Buzău spre Ploieşti, va fi modernizat, începând chiar din acest an. Anunţul a fost făcut de către edilul Constantin Toma. În acest an, municipalitatea a scos din nou proiectul la licitaţie şi, de această dată, patru firme s-au arătat interesate de reabilitarea stadionului de atletism din Buzău.

Recent, a fost desemnat un câştigător, iar edilul speră ca, în cazul în care nu vor fi contestaţii, lucrările să fie demarate cât mai curând, astfel încât acest stadion să fie reabilitat şi să devină unul dintre cele mai moderne din ţară.În iunie 2020, termenul final anunţat de edilul Consantin Toma, arena va avea o pistă nouă de alergare, o tribună cu aproximativ 1.500 de scaune, vestiare moderne dar şi o tabelă de marcaj electronică.

Investiţia Primăriei Buzău în modernizarea arenei de atletism se ridică la valoarea totală de 8 milioane de lei. Banii provin dintr-un credit bancar obţinut de primărie în valoare totală de 50 de milioane de lei, cu termen de rambursare de 10 ani.

La finalul procesului de reabilitare, stadionul de la marginea oraşului va fi omologat pentru competiţii naţionale de atletism, atât pentru juniori, cât şi pentru seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here