Timp de două zile, municipiul Buzău va fi gazda unui important eveniment la care vor lua parte înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ. În această perioadă, la Consiliul Judeţean se fac pregătiri pentru ca evenimentul de la sfârşitul lunii să se desfăşoare în condiţii optime.

De la 1 ianuarie şi până pe 31 iunie 2019, România deţine preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. În acest context, ţara noastră va fi gazda mai multor întâlniri unde se iau decizii importante la nivel comunitar. O asemenea reunine va avea loc, în zilele de 30 şi 31 mai, în municipiul Buzău, în organizarea Consiliului Judeţean Buzău. Zeci de oficiali europeni vor discuta, la Buzău, chestiuni privind echilibrarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. În această perioadă, la Consiliul Judeţean se pun la punct ultimele pregătiri pentru ca evenimentul programat la sfârşitul lunii să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Sala de şedinţe a fost renovată iar şoseaua Nicolae Bălcescu, pe porţiunea dintre Parcul Crâng şi sediul CJ, a fost asfaltată. Totodată, au fost înlocuite lămpile defecte din faţa imobilului unde funcţionează Consiliului Judeţean. În timpul şederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita colecţiile Muzeului Judeţean de Istorie Buzău. Totodată, însoţiţi de 20 de elevi buzoieni buni cunoscători de limba engleză şi franceză, oaspeţii din străinătate vor avea posibilitatea să admire cele mai importante obiective turistice din judeţ.

2 COMENTARII

  1. Buzaul devine astfel pentru doua zile o capitala sui generis a politicii economice europene.
    Iata un prilej pentru dna premier sa fie in centrul evenimentelor. Nu cred ca se va opune cineva ca sa fie prezenta la Buzau.
    Doresc succes organizatorilor dar mai ales presei care sa ne informeze despre subiectele abordate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here