utilajePregătirile pentru a da piept cu nămeții sunt făcute , mici retușuri ar putea fi necesare dacă controalele vor scoate la iveală puncte nevralgice. Comisia mixtă de control înființată prin ordin al prefectului județului va începe activitatea sâmbătă pe 26 noiembrie și va avea ca termen de raportare a neajunsurilor constatate data de 3 decembrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituției Prefectului, Sorin Gheorghe : ” Comisia va lucra în perioada 26-29 noiembrie și va avea ca obiect de activitate verificarea modului de pregătire pentru deszăpezire a districtelor și bazelor din rețeaua de drumuri”. 

Concomitent,  în depozite s-au făcut stocuri pentru materialele necesare intervenției drumarilor pe rețeaua de 320 de km de drumuri naționale ce tranzitează județul nostru.

Avem 1325 tone de nisip, 1323 tone de sare, 8 baze de deszăpezire permanente și una de sprijin, iar la momentul actual sunt 68 de utilaje permanente, 3 în rezerve, cu carburantul necesar alocat 26 de tone„, precizează purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Sorin Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here