Toate unitățile de învățământ din municipiul Buzau vor fi reabilitate cu fonduri guvernamentale. Anunțul a fost făcut de către președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Pe lângă banii obținuți pentru scoli, alte sume importante vor fi direcționate către mai multe unități administrativ teritoriale pentru lucrări in infrastructura.4D8E1186 41E9 43C9 8607 A5EAA8B84933

“Azi am obținut 45 de milioane de euro pentru Buzău!
După Banca de Gene, Guvernul va investi masiv în educația și infrastructura buzoiană- cei doi piloni care vor asigura dezvoltarea durabilă a județului nostru!
Concret, vorbim de proiecte pentru școli și drumuri noi finanțate prin Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI).
Astfel, TOATE școlile din municipiul Buzău vor fi reabilitate și modernizate în cadrul unui proiect gigant de peste 70 de milioane de lei. Copiii noștri merită să învețe în săli de clasă noi, iar profesorii buzoieni să aibă parte de respect și de condiții decente!
Restul banilor, adică aproape 135 de milioane de lei vor fi folosiți pentru asfaltarea drumurilor din următoarele localități: Râmnicu Sărat – 17,5 mil., Zărnești- 64,6 milioane, Glodeanu-Siliștea – 13,5 mil., Beceni- 9,7 milioane, Murgești- 8,6 mil, Pietroasele – 7,6 mil, Berca- 7,1 mil. Și Pănătău – 5,7 mil.
Mulțumesc tuturor colegilor mei din administrația publică locală pentru munca enormă depusă în realizarea acestor proiecte, dar și Guvernului pentru că a înțeles nevoia de a finanța astfel de proiecte.
Vom folosi acești 45 de milioane de euro ca să avem toate școlile modernizate în municipiul Buzău, dar și șosele noi în județ!
Continuăm. Pentru un Buzău prosper!
Voi ce alte proiecte credeți că ar trebui să finanțăm în Buzău?!” este anunțul deputatului Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here