Lucrările de modernizare a infrastucturii rutiere din centrul orașului continuă, iar pentru ca activitatea să se desfășoare în bune condiții se va închide traficul pentru o perioadă de trei zile pe strada Bistriței, tronsonul cuprins între biserica „Banu” și Școala nr.5.

Stimați cetățeni ai Municipiului Buzău,

Vă anunțăm că în intervalul 06.09.2017 – 09.09.2017, traficul pe strada Bistriței, tronson cuprins între str. Victoriei (biserica Banu) și strada Ion Băieșu va fi restricționat.
Astfel, intenționăm să desfășurăm lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice. Totodată se vor executa lucrări de ridicare la cotă a bordurilor, a căminelor și capacelor de utilități, precum și a gurilor de scurgere – canalizare.
Pe timpul zilei, atunci când executăm lucrările premergătoare asfaltării, se va putea circula cu restricții de viteză. De asemenea, staționarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil va fi strict interzisă.
Pe timpul nopții vom desfășura lucrarea propriu zisă de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de stradă va fi închis.
Pentru a se evita producerea blocajelor în trafic, facem apel la dumneavoastră în sensul în care să circulați pe variantele indicate în harta atașată la prezentul comunicat.

Vă mulțumim pentru ințelegere și vă asigurăm pe această cale că toate eforturile noastre se indreaptă către confortul cetățenilor municipiului Buzău!

Primarul Municipiului Buzau,
Constantin Toma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here