Încep lucrările de reabilitare a podului metalic de la Mărăcineni. Constructorul spune că va lucra şi pe perioada nopţii, surse de iluminat urmând să fie montate pe grinzile podului.

„Mi-am asumat nişte puncte pe care am spus ca le voi urmări ca să se realizeze ceea ce am şi făcut. Una dintre ele este problema podului de la Mărăcineni în care m-am implicat atât instituţional, cât şi personal. Am adus alături de noi specialiştii care vor da detalii cu privire la lucrările care se vor executa şi cum vor decurge acestea”, a declarat Carmen Ichim, prefectul judeţului Buzău.

Lucrările la podul de la Mărăcineni vin cu restricţii ale traficului. Sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău va fi închis pentru opt luni, perioada în care se fac reparaţiile.

Amănunte despre lucrările executate deja şi despre când va fi închis podul de la Mărăcineni au fost oferite de către şeful Secţiei Drumuri Naţionale Buzău, Leon Velicu.

„Premergător acestor lucrări, Secţia de Drumuri Naţionale a pregătit podul din aval astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii normale. S-au făcut asfaltările de rigoare, inclusiv comuna Mărăcineni a făcut asfaltări pe partea ei de pod. Estimăm că din 15 martie 2018 se va închide circulaţia pe podul vechi şi se va circula exclusiv pe cel din aval până la finalizare”, a declarat şeful Secţiei Drumuri Naţionale Buzău.

Reprezentantul constructorului a dat asigurări că în acest an traficul nu va fi închis, dar că acest lucru se ca întâmpla din primăvara anului 2018. Vor fi efectuate lucrări şi pe perioada nopţii, surse de iluminat urmând să fie montate pe grinzile podului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here