Un furt cu autor necunoscut le-a dat bătăi de cap polițiștilor. În urmă cu mai bine de o lună, șoferul unui microbuz de transport persoane din Cislău, a reclamat că cineva i-a furat mașina din fața porții. Pentru că oprise pentru puțin timp acasă, șoferul a lăsat mașina descuiată, iar ca să nu cadă pradă hoților, a ascuns și cheia de contact… în torpedou.

Abia când a ieșit din casă și-a dat seama că microbuzul său dispăruse fără urmă. Pentru că nu i-a venit să creadă că cineva i l-a prădat, a reclamat furtul abia a doua zi la Poliție. A doua zi polițiștii au găsit microbuzul undeva în comuna Berca, fiind abandonat de hoț după ce l-a avariat destul de serios.

Polițiștii au reușit indentificarea hoțului, un bărbat de 40 de ani din Vernești, cunoscut în comună cu un bogat trecut infracțional. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că suspectul nu posedă nici permis de conducere, drept pentru care a fost începută urmărirea penală împotriva sa, fiind acuzat de furt calificat și conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here