buhaianuUn deputat PDL din Botoşani a rămas fără permis la Buzău. Cătălin Obuf Buhăianu a fost surprins de radar cu 162km/h în localitatea Oreavu, pe drumul european 85. Pentru că a depăşit cu peste 50km/h viteza maximă admisă de lege pentru acel sector de drum, parlamentarul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Parlamentarul a contestat procesul verbal prin care a fost sancţionat, susţinând că se afla în afara localităţii. De altfel acesta nu se află la prima abatere. Și anul trecut a fost prins conducînd cu viteză şi a rămas fără permis timp de o lună.

În judeţul Buzău au rămas pietoni ori au fost sancţionaţi ‎de poliţişti pentru depăşirea vitezei legale atât oameni politici cât şi cunoscute vedete. Printre victimele oamenilor legii se numără preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, Ioana Băsescu, fata cea mare a preşedintelui, deputatul PDL Cezar Preda dar şi ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme. Poliţiştii nu au închis ochii nici în cazul vedetelor din showbiz. Este vorba despre Luminiţa Anghel, Pepe, Andreea Mantea, Daniel Iordachioaie sau manelistul Nicolae Guţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here