spital-susConsilierii judeţeni au aprobat, în cadrul şedinţei ordinare a lunii mai, toate proiectele de hotărîre aflate pe ordinea de zi, cu excepţia unuia care a fost amânat. Proiectul cu privire la „trecerea unei suprafeţe de teren de 2078mp.-lot dezmembrat din terenul aferent imobilului situat în municipiul Buzău, strada Stadionului nr.7 din proprietatea publică în proprietate privată a Judeţului Buzău” a fost amânat pentru o şedinţă viitoare. Mai exact, este vorba despre intenţia de a vinde terenul din curtea Spitalului Judeţean pe care a fost construit Centrul de dializă, teren care în prezent este concesionat unităţii medicale.
Consilierii judeţeni liberali consideră că „o unitate medicală funcţionează deja pe un teren concesionat demonstrând că lucrurile pot funcţiona aşa întreaga perioadă pentru care această suprafaţă de teren a fost concesionată. Această concesionare reprezintă o sursă sigură şi permanentă pentru bugetul de venituri al judeţului”.
În urma intervenţiei, şi conducerea Consiliului judeţean a fost de acord că acest proiect ai trebuie discutat şi astfel a fost amânat pentru o şedinţă viitoare. „Nu vreau să se creadă că a fost vreun interes. Vom avea discuţii în continuare cu grupurile de consilieri”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele interimar al CJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here