spitalul_judetean_buzau1_40742800Spitalul Judeţean Buzău a scos la concurs posturile rămase neocupate în urma concursurlui organizat în toamna acestui an. Astfel sunt disponibile un post de liftier, 1 post de muncitor calificat, 2 posturi de infirmieră debutantă pe secţiile Nefrologie şi Oncologie, 3 posturi de infirmieră specializările Ortopedie şi traumatologie, ATI şi Medicină Internă, 2 posturi de îngrijitoare Sterilizare spital respectiv Ortopedie şi traumatologie, 1 post de asistent medical debutant Ortopedie şi traumatologie şi 5 posturi de asistent medical Ortopedie şi traumatologie, BMF/ORL, Bloc Operator spital, Radiologie şi imagistică medicală respectiv Internări.
Posturile scoase la concurs de Spitalul Judeţean au stârnit interesul a peste 80 de buzoieni care vor susţine în luna ianuarie concursul. Concurenţa cea mai mare se anunţă pentru asistenţi medicali debutanţi unde pe un singur post au fost admise dosarele a 32 de candidaţi. La specializarea asistent medical sunt scoase la concurs 5 posturi pentru care vor susţine examen 20 de candidaţi, la infirmieră debutantă pe 2 posturi concurează 12 candidaţi, infirmieră pe 3 posturi sunt admise 3 dosare, la îngrijitoare pe 2 posturi dau examen 12 persoane pentru postul de liftier susţin examen 2 candidaţi iar pentru postul de muncitor calificat a fost admisă o singură persoană.
Pe 12 ianuarie începând cu ora 10 se va susţine examenul pentru asistent medical şi asistent medical debutant, pe 14 ianuarie are loc concursul pentru infirmieră debutantă, infirmieră şi îngrijitoare iar pe 15 ianuarie este programată testarea pentru muncitor calificat respectiv liftier. Locaţia la care se va susţine concursul va fi anunţătă cu 3 zile înainte de data susţinerii testării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here