spitalSpitalul Judeţean Buzău a scos din nou la concurs două posturi disponibile la Serviciile de Aprovizionare şi la Achiziţii. Concursul s-a mai organizat de două ori până acum, însă rezultatele foarte slabe obţinute de candidaţi au lăsat libere posturile. Zilele trecute, concursul a fost reluat. Pentru postul de şef Serviciu Aprovizionare s-au înscris doi candidaţi, iar la proba scrisă niciunul nu a reuşit să obţină nota 7, cea minimă pentru a fi promovat. Unul dintre înscrişi a fost notat cu 3,90, iar cel de-al doilea cu 5,13.
Disponibil a fost şi postul de referent de specialitate în cadrul Biroului de Achiziţii. Pentru ocuparea acestuia s-au înscris tot două persoane, una dintre ele a fost declarată şi admisă, fiind notata cu 51,33 de punte, în timp ce cel de-al doilea a picat proba scrisă obţinând doar 31,33 puncte. Nota minimă de trecere a fost de 5.
Prin urmare, postul de şef Serviciu Aprovizionare a rămas în continuare vacant şi probabil, în următoarea perioadă, conducerea unităţii spitaliceşti buzoiene va organiza concurs pentru ocuparea acestei funcţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here