Indiferent de numele candidatului PSD la funcția de primar, Palatul Comunal va fi condus, și în următorii patru ani, de un social-democrat, a declarat primarul interimar Fănică Bârlă după ședința Consiliului Local care l-a mandatat să conducă instituția până la alegerile din iunie. Acesta spune că numele omului de afaceri Constantin Toma, anunțat de liderul PSD, deputatul Marcel Ciolacu, drept candidat pentru Primărie, este una dintre propunerile care se află în competiția internă a social-democraților, preferatul lui Bârlă fiind cu totul altul: medicul Victor Ioniță, consilier local PSD.

„Domnul Constantin Toma este unul dintre candidații din interiorul partidului la a fi nominalizat drept candidat PSD, știu că mai sunt și alte înscrieri; eu îl susțin pe Victor Ioniță, care este o problemă personală a mea. Nu am spus că domnul Toma nu ar fi un candidat bun. Nu este o bătălie, nu este o dispută între colegi de partid, este doar o competiție internă, ceea ce face bine; democrația presupune o competiție, nu un război”.

Primarul Fănică Bârlă a mai spus că mâine s-ar putea afla o decizie a PSD în acest sens: „Cred că miercuri există un Birou Județean lărgit în care se vor lua anumite decizii și se vor face nominalizări pentru candidaturile în tot județul. Nu știu sigur, pentru că președintele este cel care va conduce ședința, dacă nominalizarea la municipiu este meircuri; nu știu ce intenții sunt la nivel de conducere națională și județeană, dacă se realizează sondajul, în ce condiții se realizează sondajul, ce voturi vor fi primite, direct de la municipiul Buzău sau direct de la conferința județeană”,  mai spus Bârlă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here