Preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, îşi arată din nou susţinerea pentru nominalizarea lui Victor Mocanu pentru candidatura la şefia Consiliului Judeţean. Astăzi, într-o conferinţă de presă, liderul PSD Buzău a solicitat din nou conducerii centrale a partidului să revină asupra nominalizării candidatului USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău.

Argumentele aduse de Boşcodeală au fost prevederile protocolului de colaborare semnat între PSD şi PNL, prin care candidatul comun va fi cel care obţine cel mai bun scor în sondajele de opinie. Mai mult decât atât, în opinia lui Constantin Boşcodeală, PSD are în judeţul Buzău o cotă mult mai ridicată decât colegii de alianţă.

Liderul social-democraților susține că situația de la Buzău este unică în țară, Victor Mocanu fiind singurul președinte în exercițiu care a obținut un scor bun în sondajele desfășurate în urmă cu două luni, și care nu a fost nominalizat ca și candidat al USL.

În acest sens, comitetul executiv al organizaţiei judeţene a PSD a adoptat o hotărâre prin care îşi afirmă susţinerea pentru candidatura lui Victor Mocanu, care a fost trimisă către preşedintele partidului, Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here