Potrivit numărătorii paralele a partidelor, câștigător la primăria municipiului Buzău este Constantin Boșcodeală, primarul în exercițiu și șeful organizației județene a PSD. De altfel, imediat după ce rezultatele votului au început să vină la sediul PSD, Boșcodeală a ținut să mulțumească tuturor buzoienilor care i-au acordat votul, și le-a promis acestora că toate proiectele discutate în campania electorală vor fi puse în aplicare.

“Le mulțumesc cetățenilor municipiului Buzău care m-au votat. Îi asigur de buna mea credință pentru următorul mandat și toate proiectele pe care le-am discutat vor fi puse în aplicare. Sunt mulțumit pentru că am câștigat un număr mare de primării în județ. Cred că USL la nivelul județului Buzău va fi forța câștigătoare”, a declarat aseară primarul Constantin Boșcodeală.

Constantin Boșcodeală declarat că îi pare rău de înfrângerea celui pe care PSD l-a susținut în campania electorală, independentul Victor Mocanu, dar a dat asigurări că USL va funcţiona ca alianţă în municipiul Buzău şi în toate administraţiile locale din judeţ.

“Candidatul susţinut de noi a fost domnul Victor Mocanu. Este foarte clar acum că USL va funcţiona ca alianţă şi sunt sigur că absolut în toate administraţiile locale ale judeţului Buzău va exista alianţa USL”, a mai declarat Boşcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here