Descinderi ale poliţiştilor în 5 locaţii din Buzău unde locuiesc vrăjitoare. Oamenii legii au percheziţionat imobilele şi au ridicat calculatoare, documente şi sume de bani provenite din înşelătorie. La sediul IPJ au fost aduse 5  persoane suspectate că au racolat clienţi din ţară dar şi de peste graniţă, cărora sub pretextul că le ajută pentru diverse afaceri le-au solicitat sume de bani.

Descinderile s-au desfăşurat simultan la 5 adrese din Buzău unde existau indicii că locuiesc persoane care se ocupă cu vrăjitoria. Oamenii legii au percheziţionat locuinţele şi au ridicat documente şi calculatoare folosite pentru înşelătorie.

Metoda folosită de suspecţi era simplă. Anunţurile publicate în reviste care ajungeau şi peste graniţă le-au adus clienţi care în goana după câştiguri uşoare şi imediate le-au căzut în plasă evident contra unor sume de bani.

Persoanele aduse la sediul poliţiei fac parte din clanurile Argintaru şi Budală, cunoscute în lumea interlopă buzoiană ca având preocupări în domeniul şantajului, înşelătiriei, prostituţiei şi traficului de persoane. Cercetările poliţiştilor vor fi coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here