Drumul naţional 22 rămâne închis şi astăzi. Drumarii au luat decizia de a închide acest drum încă de ieri, şi asta pentru că vântul a început să sufle în rafale de peste 50 de kilometri pe oră şi a adus pe carosabil zăpada de pe terenurile agricole.

Pe anumite porţiuni, vizibilitatea a scăzut chiar sub 2 metri.Drumarii buzoieni au muncit zi şi noapte să redea circulaţiei şoseaua, însă viscolul le-a zădărnicit tot efortul. Câţiva şoferi care au apucat să plece cu maşinile s-au trezit în mijlocul unor troiene de 2 metri , de care nu au putut să mai treacă. Deşi au patrulat non-stop pe tronsonul dintre Rm Sărat şi limita de judeţ cu Brăila, utilajele nu au reuşit să cureţe sulurile care se aşterneau imediat după ce lamele curăţau zăpada.

Inspectoratele de poliţie ale judeţelor Buzău şi Brăila au instituit filtre la intrările pe DN 22 pentru a împiedica accesul autovehiculelor. Echipaje ale poliţiei rurale au fost solicitate să oprească toate autovehiculele care ies din drumurile judeţene ori comunale în DN 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here