Neînțelegerile din USL la nivelul județului Buzău sunt departe de a fi rezolvate. Asta pentru că președintele organizației județene a PSD refuză în continuare orice dialog cu partenerii de alianță din cauza nominalizării liberalului Cristi Bîgiu pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Buzău. Liderul social-democraților buzoieni îl așteaptă în continuare pe Victor Ponta la Buzău pentru a rezolva această problemă.

În opinia social-democraţilor buzoieni, cererea pentru candidatura la şefia CJ a fost una incorectă din partea liberalilor buzoieni, susținută chiar de către președintele Crin Antonescu. Liderul PSD Buzău aduce ca argument situația din țară, unde din 16 președinți în funcție de consilii județene, numai unul nu a fost desemnat candidat al USL pentru alegerile viitoare: Victor Mocanu.

Mai mult decât atât, Boșcodeală afirmă că se bucură de susținerea întregii organizații județene a PSD, pentru că, în opinia sa, “nu pot exista membri ai PSD care să fie de acord să susțină un candidat al PNL-ului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here