Noapte agitată pentru pompierii buzoieni. Azi-noapte aceștia au fost solicitați să intervină în gara Buzău, acolo unde un vagon plin cu cărbune energetic a luat foc. Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 02.33, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiului.

Potrivit reprezentanților ISU Buzău, în incediu au ars aproximativ 100 de kilograme de cărbune, depozitată într-unul dintre vagoanele garniturii care tranzita gara Buzău. Traficul feroviar nu a fost afectat în nici un fel, iar după stingerea flăcărilor, garnitura și-a continuat drumul spre destinație.

Tot ieri, forţe specializate din cadrul Detaşamentului de Pompieri Buzău au intervenit pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o proprietate individuală în localitatea Găvăneşti din comuna Săgeata. O locuință a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore să stingă incendiu. Din nefericire, o femeie de 52 de ani, fiica proprietarului, a decedat în locuința care a ars aproape în totalitate. Potrivit primelor estimări, flăcările au pornit de la un coș de fum neprotejat termic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here