Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat la sfârşitul acestei săptămâni mai multe percheziţii pentru a indentifica suspecţii în cazul comiterii mai multor furturi.

Astfel, în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuinţele a trei buzoieni, doi dintre aceştia – o adolescentă în vârstă de 17 ani şi un tânăr de 19 ani – ambii suspectaţi de comiterea mai multor furturi, fiind conduşi la sediul Poliţiei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii noiembrie a.c.,  adolescenta a sustras un inel bărbătesc din metal preţios (aur), în valoare de aproximativ 250 de lei, din incinta unei case de amanet din municipiul Buzău.

În urma percheziţiei efectuată la domiciliul tânărului de 19 ani, poliţiştii au găsit o parte din bunurile furate din trei imobile din municipiul Buzău, fapte comise în perioada 17 octombrie – 26 noiembrie a.c., cu un prejudiciu total estimat la 3.800 de lei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a pus în mişcare acţiunea penală, iar instanţa de judecată a emis pe numele tânărului de 19 ani mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here