Ruptura din USL la nivelul județului Buzău este definitivă. Astăzi conducerea organizației locale a PSD a anunțat că Victor Mocanu va candida oricum la președinția Consiliului Județean Buzău, rămânând în discuție doar din partea cui va face acest lucru.

Președintele PSD Buzău, primarul Constantin Boșcodeală a declarat că în cazul în care, în data de 19 martie, atunci când vor fi anunțate candidaturile comune ale USL, Victor Mocanu nu va fi desemnat pentru șefia CJ, acesta va candida ca independent, cu sprijinul Organizaţiei Judeţene a PSD.

“Am stabilit ca, în cazul în care, domnul Victor Mocanu nu va fi desemnat candidat al USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, acesta să fie sprijinit de PSD din postura de candidat independent”, a declarat Constantin Boşcodeală.

De altfel, Victor Mocanu a anunțat că din postura de independent este dispus să accepte sprijin politic şi din partea altor partide.

“Am luat această decizie cu sprijinul organizaţiei judeţene a PSD. De altfe, primesc orice sprijin al oricărei formaţiuni politice în această candidatură. Nu voi respinge pe nimeni. Este candidature unui independent la o funcţie pe care nimeni în România nu a atacat-o ca independent.”a declarat Victor Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here