ziua porti deschise isuMâine, începând cu ora 11.30, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău se va organiza “Ziua Porţilor Deschise”, în scopul promovării imaginii instituţiei, deschiderii faţă de cetăţeni şi stabilirii unei comunicări nemijlocite cu aceştia.

Având în vedere faptul că în perioada 2-6 aprilie se derulează programul „Şcoala altfel”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău vine astfel  în intâmpinarea elevilor care şi-au exprimat dorinţa de a participa la o serie de activităţi specifice insituţiei.

Cu această ocazie, jandarmii vor organiza standuri cu materiale specifice de intervenţie folosite de Jandarmeria Română pe timpul misiunilor de asigurare si restabilire a ordinii publice, autovehicule din dotarea inspectoratului dar şi materiale aflate în dotarea posturilor montane, specifice executării misiunilor de menţinere a ordinii publice în zonele montane şi pe traseele turistice din zona de competenţă.     

Totodată, se vor desfăşura o serie de exerciţii demonstrative efctuate de lucrătorii din cadrul grupei de acţiuni speciale şi exerciţii de dresaj canin.

Și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” Buzău oferă posibilitatea elevilor, ca începând de astăzi și până pe 6 aprilie, să fie iniţiaţi în meseria de pompier. Personalul Inspectoratului va prezenta exerciţii demonstrative şi mijloacele de intervenţie în situaţii de urgenţă, şi le va oferi posibilitatea tuturor elevilor să se echipeze cu costumele de pompier folosite la intervenţii şi vor face cunoştinţă cu căţeluşa Nelly, salvatoarea celor aflaţi sub dărâmături în caz de dezastru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here