jandarmi91Mâine, 1 iunie cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, la sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău se desfăşoară, începând cu ora 11.00 „Ziua Porţilor Deschise pentru Copii”.

Jandarmii vor organiza standuri cu materiale specifice de intervenţie folosite de Jandarmeria Română pe timpul misiunilor de asigurare si restabilire a ordinii publice, autovehicule din dotarea inspectoratului dar şi materiale aflate în dotarea posturilor montane, specifice executării misiunilor de menţinere a ordinii publice în zonele montane şi pe traseele turistice din zona de competenţă.

De asemenea, cu această ocazie se vor desfăşura o serie de exerciţii demonstrative efctuate de lucrătorii din cadrul grupei de acţiuni speciale şi lucrători din cadrul Grupei Conductori Câini Serviciu.

Pe lângă expoziţia de tehnică specifică, specialiştii pe linie de resurse umane vor organiza un stand pentru promovarea ofertei educaţionale din instituţiile de învăţământ aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor– arma jandarmi. Cu această ocazie, absolvenţii de învăţământ preuniversitar interesaţi de cariera de jandarm vor avea posibilitatea de a se informa cu privire la condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a participa la concursurile de admitere, avantajele profesiei de jandarm dar şi numărul de locuri alocate pe fiecare instituţie de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here