O fată de 13 ani, din Berca, este căutată de polițiști după ce părinții au sesizat dispariția ei în cursul zilei de ieri. Minora se numește Elena Alexandra Groasă și a plecat de acasă marți, în jurul orei 15:00, după le-a cerut voie părinților să meargă să se întâlnească cu mai multe colege, însă nu a mai revenit la domiciliu. Părinții sunt disperați și spun că fetița lor nu avea niciun motiv să plece de acasă. Avea o situație școlară bună și nu crea probleme. Ieri a fost învoită de la școală și a mers cu atatăl său pentru a efectua analize medicale, care au ieșit bine. După-amiază le-a spus părinților că merge să se întâlnească cu câteva colege, dar, la un moment dat, și-a închis telefonul și nu a mai fost de găsit. După ce au realizat că fata lor nu se mai întoarce acasă, aceștia au intrat în panică și au anunțat Poliția din Berca.

În acest moment se desfășoară acțiuni de căutare și identificare a copilei și chiar ar putea fi dată în urmărire generală, la nivel național.

GROASĂ ALEXANDRA ELENA are 1,60 m. înălțime, aproximativ 60 kg., constituție robustă, ochi căprui, migdalaţi, faţă ovală, păr lung brunet.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni jeans de culoare neagră, pulover cu glugă în culorile gri, negru şi alb, pantofi sport gri lucioşi.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

UPDATE Tânără de 13 ani a revenit astăzi la domiciliu. Polițiștii au deschis acum o anchetă pentru a afla unde a fost adolescenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.