Milena Maria Gavrilă, o fată de 14 ani, din comuna Pârscov, a dispărut în urmă cu două săptămâni. Părinții au reclamat dispariția la poliție, după ce au primit un telefon de la un individ care le-a povestit că fata nu se va mai întoarce la ei. Potrivit Observator.tv, mama fetei a primit un telefon de la un bărbat dintr-un sat vecin, care i-a spus că fata nu se va mai întoarce. Tatăl ei ,disperat, acuza autoritatile de neimplicare in rezolvarea cazului. Tatăl Milenei a povestit pentru Observator.TV că, în urmă cu două săptămâni, fiica lui a dispărut de acasă, iar de atunci și până în prezent nu a reușit să o găsească sau măcar să vorbească cu ea. În schimb, bărbatul a explicat că soția sa, mama Milenei, a primit un telefon de la un individ care locuiește într-un alt sat din Buzău și care a anunțat-o pe femeie că fiica ei nu se mai întoarce acasă. Tatăl Milenei a mai precizat că a anunțat dispariția fetei la Poliție, însă a fost anunțat de polițiști că ‘trebuie să accepte situația’.

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a declarat Florin Gavrilă.
Deși are doar 14 ani, pe profilul de Facebook al fetei apare că aceasta s-a căsătorit. Modificarea statusului a avut loc pe data de 16 iulie, la scurt timp după ce fata a părăsit domiciliul. Conform datelor oficiale furnizate de Poliţia Română, în acest moment sunt 512 copii daţi dispăruţi la noi în ţară. Dintre ei, 298 sunt fete, iar 214 băieţi.

În unele situaţii, dispariţiile sunt semnalate de mai bine de 13 ani, iar cazurile nu au fost nici acum rezolvate. La adulţi, numărul dispăruţilor în România este şi mai mare, de peste 2.000. Recent, statisticile arătau că, în total, circa 2700 de persoane sunt date dispărute în România, adulţi şi copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.