foto caracter ilustrativ

O adolescentă din Buda a fost răpită de fostul iubit și dusă într-un imobil nelocuit din Topliceni. Fapta a fost sesizată de mama fetei, iar polițiștii au reușit în câteva ore să-l depisteze pe individ.

,,Polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Grebănu au reținut ieri, 20 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Topliceni, pentru lipsire de libertate.

În noaptea de 19/20 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 17 ani, din Buda, a fost luată împotriva voinţei sale de la domiciliu de către fostul concubin. Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au demarat activităţile specifice şi l-au depistat pe tânăr, împreună cu fiica apelantei, într-un imobil nelocuit din Topliceni.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, pentru lipsire de libertate. În cursul acestei zile, acesta urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. , transmite Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.