adi mocanu
Deputatul PSD Adrian Mocanu îi cere nașului Constantin Boșcodeală demisia din funcția de primar al municipiului Buzău, ca urmare a noilor dezvăluiri apărute după decapitarea conducerii Direcției Economice a Primăriei.
„Având în vedere recentele dezvăluiri care au ajuns la cunoştinţă opiniei publice în urmă anchetei derulate de Justiţie în legătură cu grupul infracţional constituit la Primăria Municipiului Buzău, doresc să subliniez, în calitate de vicepreşedinte al PSD Buzău, necesitatea că filiala judeţeană a partidului să se delimiteze public de practicile acestui grup infracţional format din angajaţi fideli ai fostului preşedinte al organizaţiei social-democrate, primarul Constantin Boşcodeală.
Încă din momentul în care primarul Boşcodeală a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, am solicitat demisia de îndată a acestuia din funcţia de preşedinte al PSD Buzău, în conformitate cu normele de integritate ale partidului, ceea ce nu s-a întâmplat. În schimb, acest om care a ajuns să personifice corupţia care macină sistemul administrativ buzoian, a girat din postura de organizator alegerile pentru nouă conducere a partidului la Buzău. Luând în considerare gravele fapte penale reţinute în dosarul “Gloria”, în afacerea “Orizont”, dar şi ilegalităţile comise în colectarea taxelor şi impozitelor în municipiul Buzău, solicit demisia de urgenţă a domnului Constantin Boşcodeală din funcţia de primar. Numeroasele ilegalităţi constatate în sarcina grupului infracţional din Primăria Buzău şi consecinţele economice grave pentru locuitorii municipiului sunt legate, fără doar şi poate, de persoană conducătorului instituţiei. În eventualitatea în care acesta a coordonat respectivele activităţi infracţionale, Justiţia trebuie să îşi spună cât mai curând cuvântul. În cazul în care aceste ilegalităţi s-au derulat în Primărie fără ştirea domnului primar, putem trage concluzia că abilităţile sale de edil sunt nule şi, că atare, nu are ce caută în această funcţie. În ambele situaţii, demisia lui Constantin Boşcodeală din funcţia de primar este singură opţiune onorabilă pe care acesta o are”, se arată în comunicatul remis de deputatul Adrian Mocanu.
În același comunicat, Adrian Mocanu, care este și vicepreședinte al PSD Buzău, solicită noii conduceri a PSD Buzău să îl excludă din partid pe primarul Constantin Boșcodeală, cel care a condus PSD Buzu în perioada 2010-2015.
„Din perspectiva PSD, mă aştept că nouă conducere să reacţioneze aşa cum trebuie şi să se delimiteze public de fostul sau preşedinte, prin excluderea să din partid. Dacă social-democraţii buzoieni vor cu adevărat că la următoarele alegeri să prezinte alegătorilor o echipa credibilă, cu şanse reale pentru obţinerea unui scor electoral bun, sunt obligaţi să scape rapid de legăturile personale şi de altă natură pe care le au cu primarul Boşcodeală şi cu grupul infracţional din spatele sau”, se arată în finalul comunicatului semnat de deputatul PSD, Adrian Mocanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.