ministrul Agriculturii, Adrian Oros, la Buzău

Aflat în vizită la Buzău, unde a avut întâlniri cu mai mulți fermieri, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, nu a venit cu o veste bună în privința Băncii de Gene de la Buzău.

Întrebat de jurnaliști despre proiectul de la Buzău, șeful de la Agricultură a declarat răspicat că nu există motive pentru finanțarea Băncii de Gene de la Buzău, cât timp funcționează o instituție similară, la Suceava.

Dacă mediul academic, cei de la Academie, specialiștii din universități o să vină la minister și o să spună că este nevoie de încă o bancă de gene, în afară de cea de la Suceava, cu siguranță ministerul va gândi și va aloca resurse pentru încă o bancă de gene. Până acum nu am primit, în zece luni, o cerere, nici din partea mediului academic, cei care cunosc foarte bine genetica vegetală, nici din partea Academiei de Științe Agricole și Silvice, care păstorește oarecum toată cercetarea științifică în domeniul agroalimentar.” , a declarat Adrian Oros, în cadrul unei conferințe de presă.

2 COMENTARII

  1. Normal.a nu o sa ceara nimeni de vreme ce sunt la conducere doar cozi de topor. Ci e se zbate sa facă ceva pentru țară e dat deoparte dacă nu ies bani și pentru partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.