Un agent de pază, angajat al firmei Lex Protect, a fost înjunghiat cu bestialitate, vineri noapte, în faţa clubului O’brothers, situat la parterul fabricii Contactoare.

Agentul, în vârstă de 29 de ani, l-a invitat de mai multe ori afară pe un bărbat venit să îşi ia soţia de la muncă, însă acesta a refuzat. Agentul, susţin surse din rândul anchetatorilor, l-ar fi dat afară pe bărbatul de 49 de ani pentru că avea o ţinută nepotrivită şi mirosea puternic a alcool.

În cele din urmă, agentul a reuşit să îl scoată pe bărbat afară, dar acesta a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai multe ori.

La faţa locului au ajuns imediat colegii agentului care l-au imobilizat pe atacator. Ambulanţa sosită şi ea a preluat agentul de pază şi l-a transportat la spital unde s-a constatat că a fost injunghiat de trei ori. Agentul de pază se află sub supravegherea medicilor şi urmează să fie supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Şi agentul de pază a ajuns la spital cu răni provocate de agenţii de pază care au încercat să îl imobilizeze.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili vinovatul şi cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.