Alegerile pentru constituirea Camerelor Agricole vor avea loc pe 24 iulie 2011. Decizia a fost aprobata in sedinta Comitetului National de initiativa din 11 mai a.c..

Peste 26 mii de fermieri buzoieni sunt chemati la urne pe 24 iulie pentru a-si alege conducerile camerelor agricole zonale. La nivelul judetului se pare ca vor fi constituite 15 asemenea camere zonale. La arondarea localitatilor nu s-a tinut cont de criteriile legale, de recomandarile ca aceste camere sa fie organizate in jurul centrelor APIA.

Localitatile in care se vor infiinta Camere Agricole sunt  Maracineni, Vadu Pasii, Pietroasele, Ziduri, Grebanu, Smeeni, Luciu, Panatau, Cozieni, Vintila Voda, Movila Banului, Beceni, Patarlagele, Ramnicu Sarat, si municipiul Buzau.

Pe listele de la APIA sunt inscrisi aproape 26.000 de fermieri buzoieni, care vor avea drept de vot la alegerile din luna iulie. Acestora li se adauga membrii asociatiilor, sindicatelor, patronatelor din agricultura si domeniile conexe. De remarcat ca, in zona de munte, vor putea vota taranii care detin minim 0,5 hectare padure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.