Andreea Pascu are 11 ani şi ar fi trebuit ca în curând să se bucure alături de colegii ei de la şcoala 11 de finalul de an şcolar, cu coroniţă, diplomă şi flori. Din păcate bucuria ei a fost umbrită de o veste, cea mai cumplită, o veste care pentru un copil poate însemna pierderea oricărei speranţe.

Andreea a început să se simtă rău în urmă cu o lună. O dureau picioarele. O dureau atât de tare încât părinţii au dus-o la medic. Analizele au pus capăt îndoielilor. Diagnosticul bazat pe un examen amănunţit a fost unul fără echivoc: rabdiomsarcom alveolar (rabdomiosarcomul este o tumora maligna dezvoltata pe seama muschiului striat). Cum să-i spui copilului tău că suferă de o boală atât de gravă? Cum să-i alini durerile şi să-i redai speranţa? Micuţa este internată la Clinica Fundeni şi orele trec greu, durerile sunt mari iar pentru un trup atât de fraged, sunt de nesuportat. Andreea suferă cumplit iar în privirea inocentă de copil nu se mai vede nicio rază de bucurie.

Părinţii sunt mai mult pe drumuri iar puterea le vine din dorinţa de a-şi vedea copilul salvat. Bunica fetiţei ne-a povestit cum a început totul: „Medicii spun că este foarte probabil ca boala să se fi instalat mai devreme, dar Andreea a început să spună că o dor oasele în urmă cu aproximativ o lună. Am dus-o la medic şi, după o serie de analize, am aflat diagnosticul. Are cancer şi trebuie operată cât mai repede”. Operaţia care constă într-un transplant de măduvă poate fi făcută într-o clinică din Italia, Franța sau Germania iar costurile intervenţiei chirugicale depăşesc cu mult 50 de mii de euro, sumă mult prea mare pentru posibilităţile familiei.
Andreea vrea să trăiască şi să poată mulţumi celor care o vor ajuta să se facă bine!
Buzoieni, dacă înţelegeţi suferinţa acestei fetiţe şi dacă vreţi să redaţi zâmbetul pe chipul ei, donaţi o sumă cât de mică care să o ajute să se opereze.

Contul in care puteti face donații este următorul: RO02BTRL01001201E24704XX titular Drăgan Elisabeta, deschis la Banca Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.