Vădit scandalizat de imaginile care au făcut înconjurul ţării de la începutul acestei săptămâni, liderul PD-L Cezar Preda şi-a început conferinţa de presă spunând că are un gust amar ori de cîte ori vede sau aude ceva rău legat de Buzău.

Comentariul său pe marginea subiectului copiilor filmaţi legaţi de pătuţuri în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean nu s-a rezumat aici : ” nu e întâmplătoare situaţia de la Spitalul Judeţean. Asta pentru că nu există preocupare e un gentleman agreement în ce priveşte conducerea , acolo ( la SJ) există o necesitate de sprijin , nu există o analiză foarte judicioasă a personalului necesar ” a explicat Preda.

Pe de altă parte, întrebat cum comentează reacţia managerului faţă de jurnaliştii unui post local de televiziune, Cezar Preda spune că : ” medicul e medic, nu-i imputaţi că nu a avut o reacţie diplomatică faţă de jurnalişti s-a pierdut şi el era o situaţie foarte dificilă.( …) E o anchetă în curs se va stabili pe procedură dacă răspunderea îi revenea managerului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.