Astăzi poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, înarmaţi cu flori, mărţişoare şi pliante cu recomandări preventive, vor ieşi în trafic pentru a întâmpina conducătoarele auto.

Poliţiştii rutieri vor acţiona atât pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat, precum şi pe DN2 E85, la limită cu judeţele Ialomiţa şi Vrancea, iar pe lângă florile oferite doamnelor din autovehiculele oprite, vor înmâna conducătorilor auto pliante pe care este ilustrată o hartă a judeţului, cu toate drumurile naţionale, pe care sunt menţionate atât numărul accidentelor grave şi al urmărilor acestora, cât şi o scurtă referire la semnificaţia crucilor amplasate de-a lungul acestui sector important de drum.

Prin aceasta, poliţiştii rutieri buzoieni doresc să conştientizeze, încă o dată, conducătorii auto care intră pe raza judeţului Buzău, cu privire la importanţa respectării regulilor de circulaţie.

Poliţiştii rutieri au intrat în dispozitive, atât pe DN2 E85, cât şi pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat, la ora 07.30.

Toate aceste activităţi dedicate sărbătoritelor zilei de 1 Martie se înscriu în Campania preventivă a Poliţiei Rutiere Române „ALEGE VIAŢA!” şi sunt organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în parteneriat cu Asociaţia de Întrajutorare „Ionaşcu Filofteia Dănuţa”, GENERALI România – Filiala Buzău,  OMNIASIG – VIENNA INSURANCE GROUP şi Fundaţia „Amprenta”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.