Cluburile de fotbal CSM Rm. Sărat și AS Gloria Vadu Pașii au fost amendate de Poliție, pentru că au organizat un meci amical, fără a respecta prevederile din perioada stării de alertă.

Gloria Vadu Pașii
CSM Rm. Sărat

Amicalul a avut loc în data de 18 iulie și s-a jucat fără aprobarea Asociației Județene de Fotbal Buzău. 

„Din verificări a reieșit că meciul de fotbal a avut loc la data de 18 iulie a.c., pe un teren din municipiul Râmnicu Sărat.

Meciul s-a desfășurat fără respectarea condițiilor impuse prin legislația în vigoare pe perioada stării alertă, respectiv: Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, HG 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, Regulamentul Ministerului Tineretului și Sportului publicat în Monitorul Oficial din data de 07.07.2020 și Protocolul de reluare competiții de fotbal amator elaborat de Comisia Medicală a Federației Române de Fotbal.

În acest context, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, reprezentanții celor două cluburi de fotbal au fost sancționați contravențional cu amendă de 5.000 lei fiecare.” , a anunțat Biroul de Presă al IPJ Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.