UPDATE ora 22.49 Pompierul se numeste Ştefan Potorac, iar colegii sai au ramas uimiti de gestul sau. Nimeni nu se astepta la un asemenea gest din partea sa si nu isi explica ce l-ar fi putut determina sa isi ia viata.

Tragedie descoperită în urmă cu scurt timp, în satul Găvănești din comuna Săgeata. Un tânăr de 30 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, a fost găsit spânzurat în locuința părinților săi. Descoperirea a fost făcută de soția lui care îl căuta încă de dimineață, de când tânărul ieșise din tura de la serviciu. Soția i-ar fi trimis mai multe mesaje pe telefon, însă a primit răspuns abia în această seară, când i-ar fi spus că nu mai suportă situația și să aibă grijă de copii. Femeia a plecat imediat în căutarea bărbatului său și l-a găsit decedat în casa părintească de la Săgeata. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragedia și nici motivele care l-au determinat pe bărbat să își ia zilele.

Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă și continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.