Astăzi, cu sprijinul Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, forțele de ordine le-au dus prescuri și candele persoanelor aflate în carantină.
În cursul zilei de astăzi, jandarmii buzoieni au preluat de la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei candele și pahare cu prescuri, care au fost distribuite în camerele din centrele de carantină, prin intermediul personalului administrativ, odată cu distribuirea mesei de prânz. Cu aceeași ocazie, copiii aflați în centrele de carantină au primit câte un cadou din partea jandarmilor.” , spun reprezentanții Prefecturii.
Oficialii de la Casa Albă mai precizează că forțele de ordine vor acționa pentru a preveni formarea de aglomerări specifice zilelor de Paști, în locurile obișnuite de petrecere la iarbă verde, precum și în zona bisericilor:
Polițiștii și jandarmii buzoieni vor fi la datorie pentru protecția dumneavoastră și de sărbători. Echipajele responsabile cu menținerea liniștii și ordinii publice vor acționa în zona lăcașelor de cult, dar și în zonele cunoscute ca atractive pentru ieșirea la iarbă verde și vor acționa pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră. Respectați regulile de distanțare socială, este neapărat necesar ca interesul comunității sa primeze interesului personal. De asemenea, în zilele următoare, efectivele de jandarmi vor fi suplimentate, echipajele urmând a fi dispuse în toate zonele de interes operativ, astfel încât să se realizeze atât o prezență activă în teren, cât și intervenția cu operativitate la potențialele evenimente semnalate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.