Abia demarată  ,prima etapă a înscrierilor pentru clasa pregătitoare  arată o afluență mare a părinților care vor să-și dea odraslele la școală .Unul dintre factorii care a influențat numărul crescut de încriși este și faptul că  parinții au avut posibilitatea  de a vedea la fața locului cum arată mediul în care vor învăța copiii lor , cu ocazia ”Porților deschise” organizate  în toate instituțiile de învățămînt buzoiene .

Din totatul celor 3900 de copii recenzați pe raza județului , pentru 1280 intre ei s-au depus deja cereri de înscriere la clasa pregătitoare. Ca înscriși figurează  și mulți micuți care vor împlini 6 ani abia după 31 August , peste 120 reușind să ”treacă” de evaluarea psihosomatică. Conducerea Inspectoratului Școlar aduce aminte părinților care optează pentru altă școală  că în formularul de înscriere trebuie bifată și cea  de circumscripție ,pentru a i se asigura copilului un loc în clasa pregătitoare .

Așa cum era de așteptat sunt deja cîteva școli de elită  care au fost încă din prima zi de înscrieri asaltate de cereri venite din partea părinților . Școala Generală nr.11 Buzău și Școala nr 1 Rm-Sărat sunt cele mai solicitate. Podiumul este completat de Școala Generală Emil Palade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.