Un bărbat și două femei au fost arestați pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe tinere.

Ieri, polițiștii Secției de poliție rurală Râmnicelu, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, au efectuat 2 percheziții domiciliare în municipiul Buzău și în comuna Balta Alba, într-un dosar penal de proxenetism.
Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015- 2021, un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din Balta Alba și Râmnicelu, ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituțieimai multor tinere, în România și pe teritoriul altor state europene, obținând foloase materiale.
Bănuiții ar fi obținut beneficii materiale și financiare de aproximativ 20.000 de euro.
În urma percheziției efectuate, ieri, poliţiştii au ridicat înscrisuri, 3.000 de lei, bijuterii și telefoane mobile.
De asemenea, au fost puse în executare 17 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției în vederea audierii.
În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reținerea bănuiților pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. Ulterior, instanța a emis pe numele celor două femei mandat de arestare preventivă pentru 30 zile, față de bărbat cercetările fiind continuate sub măsura arestului la domiciliu.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.